П`ятниця, 29.03.2024, 11:01
Вітаю Вас Гість | RSS

Яснівська загальноосвітня школа

Головна » 2014 » Грудень » 26 » Тиждень англійської мови
18:58
Тиждень англійської мови

З 15 грудня по 19 грудня вчителем англійської мови Мізіною Тетяною Сергіївною був проведений Тиждень англійської мови.

Мета тижня: розширення і поглиблення лінгвістичних знань, розвиток комунікативних умінь і навичок, етичного виховання, духовного багатства, моральної чистоти.

Тиждень розпочався з робочої лінійки, на якій вчитель англійської мови  Мізіна Т. С. ознайомила учнів школи із планом проведення та завданнями тижня. Також було оголошено умови гри-квесту «Слідопит». Учні школи біли розділені на команди, капітан кожної команди отримав зашифроване послання, яке учні мали розгадати до кінця дня. Переможцями конкурсу стали учні: Остання Є., Прилепський О., Пєсчанський Н., Тишковець А., Слишикова В., Олійник Н. та ін. Метою даного заходу було узагальнити уміння та навички учнів з вивченого матеріалу,  розширювати лінгвістичний кругозір учнів, розвивати інтелектуальні здібності учнів за допомогою гри. Учні із задоволенням виконували цікаві завдання та намагалися бути кращими. 

Також   відбулась  віртуальна  подорож  англомовними  країнами   “English-speaking countries  для учнів  1-  4  класів,  в  ході якої  вони  могли познайомитися із Об’єднаним Королівством Великої Британії та Північної Ірландії. Супроводжували  їх  в  цій  подорожі  учні 10 класу.

 

2 день - 16 грудня було проведено відкритий урок у 10 класі з теми «Communicational technologies». Метою уроку було узагальнити знання з теми, вдосконалити лексичні навички й навчички читання та усного мовлення, аудіювання; розвивати логічне мислення; виховувати правильне ставлення до користування новітніми технологіями та інтернетом.

3 день - 17 грудня була проведена  вікторина «Найкращий знавець англійської граматики»  між   учнями 6 – 7 класів. Метою заходу було узагальнити та покращити знання учнів з граматики англійської мови, розвивати логічне мислення та увагу, виховувати прагнення до вичення англійської мови, повагу до культури іншої країни. Учні із задоволенням прийняли участь у змаганні, прагнучи стати найкращими знавцями. Перемогла команда «Blue angry birds» (Олійник Н., Король В., Плигунова О., Кишко В., Авдієнко Є., Єрощенков А., Васильченко О., Горшков Д.).

4 день - 18 грудня. Цього дня учні нашої школи чекали з нетерпінням. Адже сьогодні було заплановано позакласний виховний захід з англійської мови «Традиції святкування Різдва у Великій Британії». В рамках заходу учні 6 – 10 класів представили казку «The Roll» («Колобок»). Учасниками казки були: Король В., Кишко В., Плигунова О., Гарвасюк О., Олійник Н., Прилепський О., Пєсчанський Н. Глядачі заворожено слухали акторів і спостерігали, що відбувалось на сцені та в залі.

Всі присутні із задоволенням приймали участь у вікторині, присвяченій святкуванню Різдва у Великій Британії та Україні, деякі учні отримали не тільки гарний настрій, але дізналися про те, що раніше не знали щодо культури Великобританії. До уваги учнів та вчителів була представлена презентація, в якій було висвітлено все про традиції свята у Британії.

 

5 день - 19 грудня. Завершення тижня англійської мови, підведення підсумків. На лінійці було нагороджено найактивніших учасників предметного тижня, а саме:

Остання Є., Олійник Н., Прилепський О., Таран М., Король В., Плигунова О., Кишко В., Гарвасюк О., Пєсчанський Н., Бєлявцев Е., Крикницький В.; учнівські колективи 6, 7, 10 класів.

Отже, слід зауважити, що по проведенню тижня іноземних мов у Яснівській ЗШ було активовано розвиток творчих, пошукових, дослідницьких компетенцій учнів. Успішне виконання завдань посилило навички групової роботи, відчуття команди, почуття відповідальності і, водночас – азарт. Діти прагнули до перемоги та досконалості. Необхідно продовжувати роботу з дітьми в цьому напрямку, щоб  найкраще  загартовувати індивідуальність дитини, формувати здорову компетенцію в учнівському середовищі.

Переглядів: 887 | Додав: yuliya126578 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Календар
«  Грудень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Пошук