П`ятниця, 26.04.2024, 01:54
Вітаю Вас Гість | RSS

Яснівська загальноосвітня школа

Головна » 2014 » Вересень » 23 » Вона до осені подібна ...
15:37
Вона до осені подібна ...

У житті є чимало людей, зустріч з якими приносить особливу радість та задоволення. Поговоривши з ними, ніби води нап’єшся з чистої криниці, станеш щедрішими, багатшими душею. Є натхненні обличчя, над якими й роки не владні, світять вони внутрішнім теплом доброти, краси людської й не марніють. Саме ці слова і відносяться до Буракової Римми Василівни, учителя німецької мови Яснівської ЗШ. Вона не просто викладала німецьку мову, а вчила дітей духовності, розповідала багато корисного і цікавого. Словом, душу ліпила, а квіти цієї душі розцвітали від тієї теплоти в серцях її учнів.

Від імені тих багатьох, кому Ви, Риммо Василівно, вказали дорогу, хочеться сказати «спасибі» за те, що стали вогником у житті і радіємо можливості зробити це публічно.

Дорога Риммо Василівно! Ми так любили, коли Ви говорили німецькою. Вона звучала для нас, ніби ніжне приємне наспівування. Його хотілося наслідувати, вчитися. Ви так уміло поєднували доброту з вимогливістю, що ми і досі непогано знаємо німецькі слова. Дякуємо Вам за те, що перетворювали навчання на радість і задоволення. Вас любили всі – відмінники і двієчники, скромні мовчуни і щирі балакуни, бо Ви розуміли кожного з них. Ця любов відчувається і через роки.

Про таких як Римма Василівна говорять: «Вчитель від Бога». І це не гучні слова.

Римма Василівна народилася у вересневі дні, тому свято асоціюється для неї з відлунням першого дзвоника, пахощами айстр, усміхненими обличчями учнів. Осінь – її улюблена пора року. Може, саме тому вона подібна до осені – то романтична, щедра, багатогранна, то ніжна, часом сувора, неспокійна, але завжди неповторна та яскрава.

Цієї вересневої пори у Римми Василівни ювілей. Вона святкує 65. Що за цією датою? У житті – це чесність, порядність, людяність, це зразок жіночності, материнської любові. У роботі – це сумлінність, відповідальність. Багато досягнуто, зроблено, віддано рідній школі, учням, родині. Дійсно, її душевним затишком є її родина – чоловік Олександр Георгійович, донька Ольга. На всіх і на все вистачає часу у цієї жінки.

Тож низький уклін Вам, Риммо Василівно, за невичерпність душі і уміння щедро віддавати зерна знань, за життєвий приклад людської гідності. Попереду ще довга  дорога. Хай легко по ній ідеться, нехай прибуває снаги, аби множити лік добрим справам. З ювілеєм Вас!

Від імені вдячних випускників та працівників Яснівської ЗШ

директор школи Таран І. М.

Переглядів: 554 | Додав: yuliya126578 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Календар
«  Вересень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Пошук