П`ятниця, 26.04.2024, 17:08
Вітаю Вас Гість | RSS

Яснівська загальноосвітня школа

Головна » 2017 » Лютий » 27 » Небайдужість до проблем школи - запорука успішного навчання
20:13
Небайдужість до проблем школи - запорука успішного навчання

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Діти – наш найдорожчий скарб, наша надія, гордість і опора. Розвивати, підтримувати і заохочувати їх – святий обов`язок сім`ї, школи, громадськості і влади. Тільки тоді у нас буде гідна зміна – сильна і надійна!

Яснівська школа чи не найбільш віддалена від районного центру. Але це не означає, що вона гірша, чи якась не така, як інші школи в районі. Школа – це центр розвитку села, бо більшість часу діти перебувають у її стінах, де отримують не тільки знання, а мають можливість відвідувати гуртки, готувати свята, розважатися.

Протягом 2016 року наша школа неймовірно перетворилася. Нові, затишні класи, де проведена заміна меблів, підлоги, нові вікна. Наразі триває ремонт в актовій залі. Крім цього, поповнилася школа новим портативним комп’ютером та телевізором, що дозволить впроваджувати нові технології в навчальний процес.

Наша спортивна зала зараз - чи не найкраща у районі. Зроблений гарний ремонт, поповнено спортивний інвентар: нові м’ячі, сітки, мати, спортивна форма та багато чого іншого.

Батьківський, педагогічний, учнівський колективи Яснівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів висловлюють найтепліші слова подяки Мелітопольській районній держадміністрації, Мелітопольській районній раді, відділу освіти, Промінівській сільській раді, спонсорам (ПП «Могучому», ПП «Авраменко»), турботливим батькам та всім, хто дбає про майбутнє нашої держави. Ваша підтримка — свідчення Вашого небайдужого ставлення до проблем освіти в Україні і розуміння непересічної важливості шкільного виховання.

Низький уклін вам за Вашу натхненну і самовіддану працю, за Вашу непохитну віру у майбутнє нашого краю. Хай Господь Бог сторицею віддячить за Ваше розуміння, підтримку і за частку душі, подаровану нашим дітям.

 

Члени батьківського комітету: Запаснік Н. М.,

Жуковська Ю. А., Дереза Н. М.

Переглядів: 376 | Додав: Maria_Nik | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Календар
«  Лютий 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728
Пошук